Naša preporuka

15.08.2013.

Nina Badrić u Bašti kod Juge 28. avgusta Nina Badrić
foto: Promo fotografija
Nina Badrić u Bašti kod Juge 28. avgusta

Prelepa Zagrepčanka poznata po kvalitetnom pop zvuku i divnim baladama, Nina Badrić, gostovaće u beogradskom bar-restoranu Bašta kod Juge u sredu 28. avgusta.

Ninina karijera traje već punih 20 godina. Počela je sa svega 9 u dečijem horu Zvjezdice u kom je bila jedan od vodećih solista. Devedesetih je započela solo karijeru a hitovi kao „Ja za ljubav neću moliti“ i „Takvi kao ti“ bili su poslastica za sve nas koji smo vapili za kvalitetnim zvukom tih godina kada je on bio prava egzotika i retkost. Do danas je izdala čak sedam  albuma a 2012. godine je predstavljala Hrvatsku na takmičenju Eurosong u Azerbejdžanu.

Nina je nedavno objavila novi singl pod nazivom „Čežnja“ koji je za kratko vreme postao veliki hit. Beogradska publika je imala prilike da je čuje i vidi na spektakularnom koncertu koji je prošle godine u oktobru održala u Kombank Areni a ovoga puta ćemo uživati u klupskoj izvedbi njenih najvećih hitova, što je za prave fanove uvek daleko lepši doživljaj od velikog koncerta.

Bašta kod Juge je novo mesto u gradu koje je sa radom počelo krajem juna ove godine i momentalno postalo jedno od nezaobilaznih mesta za izlaske. Nalazi se na zemunskom keju i radi svakoga dana od 9h do jedan posle ponoći. Informacije i rezervacije na broj: 062.8.222.000

Vidimo se!  

Ostavi
komentar

Povezano