Naša preporuka

11.11.2014.

Nataša Pavlović u petak 14. novembra u Metropolis Music Cafeu Nataša Pavlović
foto: PR Photo
Nataša Pavlović u petak 14. novembra u Metropolis Music Cafeu

Beograd dobio sjajno novo mesto za izlaske i kupovinu muzike

Beograd je ovih dana postao bogatiji za mesto koje će sasvim sigurno odmah postati omiljeno svim zaljubljenicima u dobar zvuk, dobre svirke, jaku kafu i kvalitetno druženje.

Radi se kafiću koji je ujedno i bogato opremljena prodavnica CD-ova i ploča: Metropolis Music Cafe da lajkujete njihovu stranicu na FaceBooku kliknite OVDE.

Ono što je najinteresantnije u ovoj priči jeste činjenica da je Metropolis Music Cafe otvoren u Makedonskoj broj 21, u lokalu koji je decenijama unazad svima bio poznat kao prodavnica ploča i kaseta PGP-RTS-a. Nacionalni gigant nažalost nije preživeo teško godine ali je velika sreća u tome što je novi vlasnik, Mioljub Krsmanović, sa svojim timom, odličio da nastavi tradiciju i uz manje promene zadrži koncepciju po kojom je ovaj prostor čuven. Moderno uređen ali veoma udoban i prijatan prostor već privlači radoznale poglede i posetioce koji od sada osim razgledanja ogromnog kataloga koji sadrži na hiljade naslova, od sada na istom mestu mogu popiti i kafu ili piće.

Već ovog petka, 14. novembra, Metropolis Music Cafe organizuje veče jazza, a čast da prvi nastupe u ovom prostoru dobio je dvojac koji čine Nataša Pavlović (vokal) i Dušan Petrović (pijanista).

Natašu sigurno dobro znate kao „profesorku latinskog anđeoskog glasa“ iz prošlogodišnjeg izdanja emisije Ja imam talenat u kom je stigla čak do finala osvojivši simpatije ogromnog auditorijuma.

Nataša i Dušan izvode jazz standarde a svirka će početi u 20:30.

Ulaz je slobodan – vidimo se!

Ostavi
komentar