Naša preporuka

30.05.2017.

Nastićev Easty Tiger ponovo ovog leta
Nastićev Easty Tiger ponovo ovog leta

Od 16. juna na splavu Sloboda

Serijal Easy Tiger završava višegodišnju pauzu i nakon nekoliko gostovanja, ponovo uzima rezidenturu u jednom beogradskom klubu. 
 
Ovaj party serijal iza kojeg stoji globalno proslavljeni DJ i producent Marko Nastić, počinje svoju letnju rezidenturu na splavu Sloboda. Dolazi nam veliko ime UK scene, Enzo Siragusa. On je na čelu FUSE organizacije koja uz party brand drži i lejbl.
 
Enzo Siragusa proboj na listu najrelevantnijih doživljava pre dve godine nakon gomile nastupa širom sveta. Nastupa po klubovima i festivalima širom sveta, a prošle godine dešava se veliki uspeh FUSE eventova, pa i kruna njegove karijere, snimanje BBC Essemtian Mixa. Produkcijski je orijentisan prema moćnom londonskom house-u.
 
 
Uz njega će nastupati host i rezident serijala, Marko Nastić, najprofilisaniji DJ i producent sa ovih prostora. Pored serijala žurki, Marko je pokrenuo novi vinyl only label pod istim imenom čije se prvo izdanje očekuje početkom avgusta. 
 
Ograničeni broj karata je već u pretprodaji po ceni od 600rsd, dok će karta na ulazu stajati 900rsd.
 
Promo party sa rezidentima Easy Tiger serijala će se desiti 02.06. u Prodavnici (Cetinjska 15) i na eventu će se podeliti nekoliko pozivnica za sam događaj.
Ostavi
komentar

Povezano