Naša preporuka

08.08.2013.

Muzika Toma Waitsa u Mikseru 10. avgusta Rain Dogs
foto: PR Photo
Muzika Toma Waitsa u Mikseru 10. avgusta

Tribute bend Rain Dogs i DJ Mad Hatter priređuju sjajno veče

Ako volite atmosferu njujorških klubova, dim, viski, saksofon i „prljavi“ vokal za mikrofonom, ovo je pravo mesto za vas! U subotu, 10. avgusta u bašti Mikser House-a se organizuje veče posvećeno muzici Toma Waitsa, a za upravo ovakvu atmosferu će se pobrinuti jedinstveni tribute bend Rain Dogs kao i Vladimir Đorđević a.k.a. Mad Hatter!

Rain Dogs je zaista specifičan tribute bend na beogradskoj sceni, jer njihovi nastupi nisu koncipirani po principu „instrument u šake i sviraj“, već su to kabaretske minijature i muzičko-poetski performansi, u koje se uključuje i sama publika! Oni će i ove subote izvoditi bogat repertoar Toma Waitsa, čoveka koji je pored svojih čuvenih slow motion drinkin' pesama i kompozitorskog rada, poznat i po jedinstvenom glasu, za koji su kritičari rekli „kao da je umočen u burbon, dimljen par meseci, pa pregažen autom“!

Pre i posle nastupa ovog fenomenalnog sastava, publika će uživati uz brižljivo odabrane Waitsove pesme od strane Vladimira Đorđevića, koji nastupa pod pseudonimom DJ Mad Hatter. U kvalitet plejliste Ludog Šeširdžije ne sumnjamo, jer je Đorđević ujedno i muzički urednik Mikser House-a!

Program počinje u 21h, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Ostavi
komentar