Naša preporuka

09.01.2014.

MTV World Stage: Ovog petka gledajte Afrojacka i Imagine Dragons Afrojack
foto: MTV PR Photo
MTV World Stage: Ovog petka gledajte Afrojacka i Imagine Dragons

MTV World Stage ovog petka u 21h donosi nastupe benda Imagine Dragons i DJ-a Afrojacka, oba snimljena ovog novembra u Amsterdamu tokom MTV EMA nedelje.

Imagine Dragons, alternativni bend iz Las Vegasa, osnovan je 2008. i čine ga pevač Dan  Reynolds, gitarista Wayne Sermon, basista Ben McKee i bubnjar Daniel Platzman. Pažnju na sebe su skrenuli objavljivanjem debi albuma „Night Visions“ u septembru 2012., koji je postao platinast prodajom od preko 5 miliona primeraka samo u USA, a i u mnogo zemalja širom sveta je takođe dostigao platinasti tiraž.

Njihov eksplozivan nastup snimljen u novembru na MTV EMA 2013. u Amsterdamu kao intimna svirka za 1700 fanova možete da pogledate u ovog petka u na MTV kanalu.

Superzvezda, holandski DJ i producent Nick van de Wall, odnosno Afrojack, se na muzičkoj sceni pojavio 2010. i od tad ređa samo uspehe. Kao multiplatinast umetnik i vlasnik mnoštva nagrada, Afrojack je po umeću produkcije i remiksovanja izuzetno cenjen u svetu. Njegovi setovi su legendarni i nesvakidašnji, a MTV World Stage vam s ponosom predstavlja Afrojacka za miks pultom, u nastupu pred 1.000 srećnih posetilaca u čuvenom Melkweg klubu u Amsterdamu, gde je Snoop Dogg uskočio na stejdž sa 7 Days of Funk, specijalnim izvođenjem hita „Gin and Juice“.

Zavalite se i uživajte u nastupima benda Imagin Dragons i jednog od najboljih DJ-jeva i izvođača sveta Afrojacka uživo u Amsterdamu za MTV World Stage.

Ostavi
komentar