Naša preporuka

31.01.2014.

MTV: Večeras (petak 31.1.) tri specijalne emisije The Killers
foto: MTV PR Photo
MTV: Večeras (petak 31.1.) tri specijalne emisije

Miley Cyrus, Rita Ora i The Killers

Večeras, 31. januara, na regionalnom MTV kanalu možete pogledati dve specijalne emisije sa aktuelnim izvođačima!

Od 20 časova na programu je MTV Asks, gde ćete u prvom delu emisije videti sve popularniju pevačicu Ritu Oru koja će odgovarati na pitanja svojih fanova. Saznaćete  o čemu govori pesma „R.I.P“, kako je izgledao povratak na rodno Kosovo zarad snimanja spota „Shine Your Light“, zašto svoje fanove zove Rita Bots i koje je najluđe iskustvo koje je imala s njima, zašto Pharrell ne stari, šta misli o ljudima koji nose „kroksice“ i još mnogo zanimljivih stvari...

U drugom delu emisije, tačnije od 20:30h, na pitanja MTV voditeljke je odgovarala Miley Cyrus, pevačica i pionirka „twerk“-ovanja iz Nešvila. Pitanja su bila podeljena u tri grupe – o muzici, o fanovima i o svemu po malo! Saznaćete kako izgleda kreativan proces u studiju, koje je najuvrnutije mesto na kom je dobila inspiraciju za pesmu, šta misli o fanu koji je na sebi istetovirao 17 njenih portreta, koji joj je omiljeni odevni predmet, kako se nosi sa kritikom i još mnogo toga!

U 21 čas na programu je MTV World Stage, u okviru koje ćete videti nastup najpoznatijeg sastava iz Las Vegasa, The Killers, koji je snimljen tokom njihovog performansa prošlog novembra u Amsterdamu, u okviru MTV EMA nedelje. Bend je počeo sa svirkama po klubovima u Las Vegasu, da bi vremenom stekli ogromnu bazu fanova prodavši preko 20 miliona albuma širom sveta!

Obavezno gledajte! 

Ostavi
komentar