Naša preporuka

20.05.2015.

MISS KITTIN pod sjajem zvezda 23. maja u Barutani Miss Kittin
foto: PR photo
MISS KITTIN pod sjajem zvezda 23. maja u Barutani

Mommy, can I go out and kill tonight?

Miss Kittin, francuska tehno diva i jedna od 15 najuticajnijih žena na kompletnoj elektronskoj sceni, po izboru prestižnog magazina Billboard, se posle dve godine vraća u Beograd. Poslednji put smo imali priliku da je vidimo u Savamali u klubu Depo kada je promovisala svoj dupli album “Calling From The Stars”.

Prvo gostovanje Miss Kittin u Beogradu, 2003. godine u SKC-u mnogi pamte kao jednu od najvažnijih večeri u beogradskom klabingu iz tog perioda. 2004. godine je sa Laurentom Garnierom ponovo posetila Beograd koji pamti i njen nastup u Bašti Sava Centra 2007. godine. Kontinuitet u produkciji i nastupima, kao i redovno izbacivanje super hitova koji imaju gotovo evergreen status joj i danas garantuje mesto na svim relevantnim festivalima i klubovima na planeti. Prošle godine izdaje singl “Exit” posvećen novosadskom festivalu u saradnji sa Dubfireom kao produkcijskim partnerom.

“Frank Sinatra” umobolni pop sa zadnjeg sedišta limuzine koji je objavila sa The Hackerom, “Silver Screen Shower Scene” electroclash himna iz perioda saradnje sa Felix Da Housecatom, nezaobilazni “Je t’aime” duet sa Svenom Väthom i MjuzNews favorit “Rippin’ Kittin” su hitovi kojima je Miss Kittin zabetonirala svoju poziciju kao harizmatična producentkinja jedinstvenog vokala koja ide u korak s vremenom.

Domaću podršku na ovom događaju pod otvorenim nebom će pružiti Gordan Paunović i Ewox i Tamarinsky.

Ulaznice za parti su već u prodaji na blagajnama Bilet centra, Doma omladine i prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od890 rsd.

Za zagrevanje za ovaj nastup MjuzNews bira pesmu “Metalhead”.

Ostavi
komentar