Naša preporuka

05.02.2014.

Miley Cyrus Unplugged na regionalnom MTV-u u petak 7.2. Miley Cyrus
foto: Youtube screenshot, MTV Unplugged session
Miley Cyrus Unplugged na regionalnom MTV-u u petak 7.2.

Pogledajte koncert o kom svet ne prestaje da priča!

„Miley Cyrus – Unplugged“, koncert o kom su pisali svi svetski i domaći mediji, samo nedelju dana nakon svetske premijere stiže i na regionalni MTV kanal. Nastup možete da pogledate ekskluzivno na regionalnom MTV kanalu u petak u 20:10, ili reprizno u subotu 19:40 i nedelju u 15:20.

Ne propustite da pogledate akustična izvođenja nekih od najvećih hitova mlade pop zvezde i naravno, duet sa kraljicom popa lično – Madonnom koja se pridružila mlađoj koleginici u izvođenju pesama „Don' Tell Me“ i „We Can't Stop“ u potpuno novom aranžmanu.

Za ovu priliku "Unplugged" bina je bila uređena u country-western stilu, pa je nastup u "ambaru" obogaćen rekvizitima kao što su kaubojske čizme i nezaobilazni Statson šeširi, dok je Miley, pored čestih promena kostima, prepoznatljivog plesa i ispalženog jezika, plenila svojim moćnim glasom. Ovaj nastup ujedno je bio i najava "Bangerz" svetske turneje koju Cyrus uskoro započinje koncertom na Dan zaljubljenih, 14. februara u kanadskom Vancouveru, dok će evropski deo turneje mlada pevačica započeti 2. maja nastupom u Amsterdamu. 

Ostavi
komentar