Naša preporuka

04.06.2013.

Mihai Popoviciu večeras (15.6) u klubu The Tube Mihai Popoviciu
foto: PR Photo
Mihai Popoviciu večeras (15.6) u klubu The Tube

Podeljene besplatne ulaznice imena dobitnika u tekstu

DJ i producent Mihai Popoviciu, nastupiće u subotu (15. juna) u beogradskom klubu The Tube u Dobračinoj 17. 

Popoviciu je rođen u Rumuniji 1981. godine, i privučen rave scenom devedestih od 2001. godine sam počinje da eksperimentiše sa muzikom kao DJ i producent. Pod uticajem house i techno muzike izbacuje svoj prvi vinil 2005. pod nazivom  Tales From The Moon” (International Deejay Gigolo Records), koji sadži četiri pesme. Hit Bis Co, koji je izbacio u saradnji sa  Markus Homm-om i Jay Bliss-om, iz 2009., dospeo je sve veće dance liste širom Evrope! Danas se smatra jednim od najinovativnijih producenata elektronske muzike istočne Evrope, i često se može videti kako nastupa kao DJ po poznatim evropskim klubovima.

Zato ne propustite ovaj događaj, jer će uz Popoviciu-a nastupiti naši Battric & MiVuiz organizacije Public Pee”, kao i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije i Petar Cvetković iz kolektiva Happy People”!

Zahvaljujući ljubaznim ljudima iz organizacije ovog događaja, poklonili smo vam 2 x 2 ulaznice za nastup Mihai Popoviciua. Dvoje najbržih čitalaca bili su:

1. Miloš Krneta

2. Bojan Kujović

Instrukcije oko toga gde se i kako podižu osvojene ulaznice poslate su Milošu i Bojanu putem maila. Hvala što nas čitate!

Vidimo se 15. juna!

Ostavi
komentar