Naša preporuka

27.12.2013.

Mendo u LOFT-u 1. januara Mendo
foto: PR Photo
Mendo u LOFT-u 1. januara

Serija gostovanja stranih DJ-eva se nastavlja

U nedavno otvorenom klubu „Julian Loft“ za reprizu Nove godine možete videti i čuti Mendo-a, švajcarskog DJ-a i producenta španskog porekla. Ovag momka znamo po hitovima „Gringo“, „Aventuras“, „Inocencia“, „Everybody I Got Him“ i drugim, a 2011. godine je dobio Vicious nagradu za najboljeg novog izvođača! Takođe, 2009. i 2010. godine eminentni DJ-evi Luciano, Joris Voorn i Erick Morillo su ga proglasili sa najboljeg producenta! Da vidite zašto je osvojio ove značajne nagrede, dođite u „Loft“ 1. januara – ulaz je besplatan uz rezervaciju.

Da biste se zagrejali pred novu godinu, u petak, 27. decembra, u „Julian Loft“-u vas čeka Benjamin Brighton, koji će svoj nastup započeti tačno u ponoć! Benjamin je porekolom iz Bosne i Hercegovine, ali je odrastao u Nemačkoj, i poznat je po fantastičnim minimal organic dance žurkama! Ko ga nije slušao na Hvaru u klubu „Carpe Diem“, gde je rezident, će imati tu priliku ovog petka u „Loft“-u! Ulaz je slobodan uz rezervaciju mesta.

Ako ste ljubitelji vina, onda je „Loft“ pravo mesto za vas u subotu, 28. decembra, gde se održava promocija vrhunskog penušavog vina „Belarie Rose“, a gde će vas takođe čekati tematski performansi i vrhunska muzika po kojoj „Loft“ postaje sve poznatiji!

Vidimo se! 

Ostavi
komentar

Povezano