Naša preporuka

22.07.2014.

Mary Lambert nema tajni Mary Lambert
foto: Official FaceBook page - Profile photo
Mary Lambert nema tajni

Ali zato ima snažnu poruku

Mary Lambert je neko kome život zaista nije bilo lak – disfunkcionalna porodica, skrivanje seksulanosti, bipolarni poremećaj ličnosti, poremećaj ishrane, seksualno zlostavljanje, depresija i štošta još – ali je ova hrabra devojka pronašla svoj lek i spas u muzici!

Mary je izbacila novi singl nazvan „Secrets“, numeru vesele melodije, u kojoj objašnjava kroz šta je sve prošla, sa snažnom porukom u refrenu – „I don't care if the world knows what my secrets are“, kojom Mary poručuje da je možda konačno pobedila svoje demone, i nastavila dalje! Pesma će se naći na njenom novom albumu koji je u pripremi, koji je nazvan „Heart On My Sleeve“ i koga u prodaji možemo očekivati od 14. oktobra.

Mary je danas jaka, mlada žena koja je društveno veoma angažovana, kao glasnogovornik LGBT populacije, ali i veliki zagovornik šireg prava na različitost! Ona je nedavno učestvovala u kampanji #bodylove (pogledajte detaljnije klikom OVDE), snimivši spot za istu, kojom je poslala veoma snažnu poruku, i koja naišla na zaista pozitivne rekacije kako svetskih medija, tako i ljudi!

Ostavi
komentar