Naša preporuka

23.06.2016.

Malo Berghajna, malo Njujorka i eto vikenda u Beogradu Ron Morelli (NYC) na brodu 20/44
foto: facebook event photo
Malo Berghajna, malo Njujorka i eto vikenda u Beogradu

Izdvajamo najbolje ovog vrućeg vikenda u Beogradu i ove nedelje za vas!

Projekcija filma TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard – Kolaračeva zadužbina, petak 24. jun

Film The Pirate Bay Away From Keyboard prati troje osnivača poznatog sajta The Pirate Bay. Projekat Kolarac Take Over u saradnji sa SHARE Fondacijom u petak, 24. juna organizuje projekciju filma Simona Klosea u 18h, nakon čega će biti organizovan i razgovor sa gostima. Ulaz je besplatan, a više informacija možete dobiti na eventu.

Loud & Queer – Pleasure Club, petak 24. jun

U petak 24. juna u klubu Pleasure publika će imati priliku da čuje Pet Shop Bears iz Berlina. Pet Shop Bears čine DJ duo Open Mike i Justin Case, a predstavlja jednu od najboljih gej disko žurki koja se jednom mesečno održava u Kantini u Berghajnu. Nakon nastupa na L&Q stejdžu na EXIT Festivalu 2012. godine, Pet Shop Bears opet su u Srbiji, a ulaz na ovu kultnu žurku je 300 dinara do 1h iza ponoći, nakon toga je 500 dinara. Dodatne informacije ovde.

Bašta Fest žurka – Zaokret, subota 25. jun

Ove subote u Zaokretu očekuje Vas žurka internacionalnog festivala kratkometražnog igranog filma – Bašta Festa! Treće izdanje Bašta Festa ove godine se dešava od 30. juna do 3. jula u Bajinoj Bašti. Za muziku će biti zadužena ekipa Etar, a žurka počinje od 22h, dok je ulaz besplatan. Za više informacija kliknite ovde.

Sergej & Bane Trifunović B2B – splav Favela, subota 25. jun

Pored toga što igraju zajedno u novom filmu Burek Vladana Nikolića, ove subote na splavu Favela, Sergej i Bane Trifunović za sve posetioce puštaju zajednički DJ set. Od fanka i hausa preko soula do rokenrola, Sergej i Bane direktno sa bioskopskog platna silaze na reku, a ulaz za ovu žurku je 200 dinara.

Ron Morelli (New York) – 20/44, subota 25. jun

U subotu 25. juna još jedno Disco not disco veče. Na brod 20/44 stiže Ron Morelli iz Njujorka, koji stoji iza label-a L.I.E.S. Pored njega, za warm up je zadužen Schwabe, a kratak DJ set imaće i Nenad Marković aka 33.10.3402 koji je svoje poslednje izdanje izdao za Morelijev label L.I.E.S. Ulaz 400 dinara, a više informacija ovde.

Ostavi
komentar

Povezano