Naša preporuka

22.08.2013.

Makao bend večeras na letnjoj sceni BitefArtCafea Makao u BitefArtCafeu
foto: beogradnocu.com
Makao bend večeras na letnjoj sceni BitefArtCafea

Najbolja žurka u gradu

Makao bend je jedan od bendova koji ima najduži staž u BitefArtCafe klubu a ako ste bili na makar jednoj njihovoj svirci, jasno vam je da za to postoje minimum dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna.Drugi razlog je možda i bitniji, a to je da Makao svojom svirkom uvek pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva... 

Sinonim za dobar provod danas postao je žanr house. Ova muzika bila je rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio Makao bend. 


Iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Možete očekivati i najnoviji VH1 ili MTV hit, ili neku kultnu stvar iz domaće radinosti.

I ovog petka (23. avgusta) oni sviraju na letnjoj sceni BitefArtCafe-a a svirka traje od 23h do ranih jutarnjih sati. Summer stage se nalazi na Kalemegdanu (teniski tereni) a brojevi telefona za informacije i rezervacije su: 063.594.294 i 063.594.054.

Vidimo se!

Ostavi
komentar