Naša preporuka

25.04.2019.

Madonnastije od ovoga ne može
foto: Youtube screenshot
Madonnastije od ovoga ne može

Uzbuđeni zbog nove ere kraljice popa

Sinoć je predstavljen novi spot za Medellín, prvi singl nove Madonnine ere gde se naziva Madame X. Sedela je u studiju londonskog MTV-a (da, on još uvek postoji) i odogovarala na pitanja navodnih fanova sa drugih krajeva sveta. Bilo je jako neprijatno, pre svega njoj, ali je stoički podnela i sprdala se na svoj račun, kako samo neko na njenoj poziciji ume. MTV produkcija mora pod hitno da se dovede u red, ali to sada nije tema. 
 
Kaže Madonna da je baš briga, a mi joj verujemo. Pravila koja krši sada ne krši namerno. Samo radi šta joj se radi, i mi joj zavidimo. Usput uživamo u proizvodu. 
 
Medellín je seksi. Možda zato što nam je pomisao na Malumu dovoljna da počnemo da se pipkamo. Novi singl je apsurdan i haotičan, ujedno očekivan i pravo iznenađenje. Takav je i spot koji su režirali Diana Kunst i Mau Morgó. Tu je omaž spotu Like A Prayer, a Madonna je onda heroina koja drži čas plesa, da bi kasnije lizala palac na nozi kolumbijskoj zvezdi. Maluma je navodno sam prišao kraljici i tražio saradnju, a u spotu izgleda kao da zaista uživa pod njenim sjajem. 
 
Nova Madonnina era je uzbudljivija nego mnogo njenih prethodnih i zaista nas raduje album koji je zakazan za 14. jun!  Do tad... 1,2... cha-cha-cha...
 
 
Ostavi
komentar

Povezano