Naša preporuka

02.10.2016.

Lykke Li, Mike Snow, Jeff Bhasker i Peter Bjorn & John formirali supergrupu liv
foto: Youtube screenshot
Lykke Li, Mike Snow, Jeff Bhasker i Peter Bjorn & John formirali supergrupu

liv is the love child of Lykke Li, Andrew Wyatt, Pontus Winnberg, Björn Yttling and Jeff Bhasker

U opisu videa piše liv is the love child of Lykke Li, Andrew Wyatt, Pontus Winnberg, Björn Yttling and Jeff Bhasker. 

To znači da je pred nama Švedska supergrupa, odnosno najlepši poklon za sve nas koji smo žviždukali Young Folks, grlatili Oh, I follow (rivers), Horse Is Not a Home i mnoge druge za koje su odgovorni ovi neverovatni ljudi! 

 

Lykke Li je možda najprepoznatljivija zbog remiksa pomenute pesme. Ova dama velika je u indie krugovima, superzvezda u rodnoj zemlji, a od skoro se kreće u interesantnim krugovima. Ustanovili smo da je to zbog veze sa producentom Jeffom Bhaskerom sa kojim je nedavno dobila dete. 

Lykke je dugogodišnja prijateljica sa Andrewom iz Miike Snow koji je poznat i po bliskom odnosu sa Markom Ronsonom. Njih dvoje su slučajno otpevali pesmu benda Kings of Leon, dopali se jedno drugom kako zvuče i koristili svaku priliku da to rade ponovo. Godinama kasnije, napravili su sa još jednim slavnim prijateljem iz benda Peter, Bjorn & John

Pred nama je bend liv. Ne znamo im planove. Možda sve ostane na ovoj pesmi, ali smo i na tome zahvalni. Nećemo vam predstavljati i opisivati je, već vas pustili da kliknete play i uživate, a nadamo se i podelite je sa svojim prijateljima jer za nju drugačiji marketing nije planiran. 

 

Ostavi
komentar