Naša preporuka

07.04.2014.

Lollobrigida u klubu Gun 26. aprila Lollobrigida
foto: PR Photo
Lollobrigida u klubu Gun 26. aprila

U subotu, 26. aprila, u beogradskom klubu Gun nastupiće electro punk / synthpop sastav Lollobrigida.

Radi se o bendu koji pruža zabavu svima koji to žele na jedan zreo i prefinjen način, a opet u potpunosti kontroverzan i razuzdan. Na koncertu u klubu Gun posetioci će imati prilike da pored hitova „Moj dečko je gej“, „Volim te“, „Sex on TV“ i „Tražim te“ čuju i najnoviju pesmu „Uzalud“ koju su snimili sa bendom Svi na pod!.

„Pjesmu „Uzalud“ snimili smo s našim prijateljima iz benda Svi na pod. Petar Rudić snimao je i producirao pjesmu, a Bojana Vunturišević je sa nama pjevala, vrištala i skakala. Sviđa nam se muzika benda Svi na pod i Bojanin vokal, ali htjeli smo je staviti u malo žesći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionirati u punk varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani godio izlet u Lollobrigidin tvrđi zvuk. Pjesma je pravi girl riot, a spotom smo htjeli prenijeti energiju žive svirke. Svi članovi benda Lollobrigida su novi (osim mene i Petre), to je sad beogradska ekipa mladih dečki iz Bigza, ovo je moment da ih upoznate. S obzirom da sam spot snimala u 9. mjesecu trudnoće, moje kolegice za mikrofonom - Petra i Bojana, također nose 'trbuhe', iz solidarnosti“ rekla je Ida Prester iz Lollobrigide.

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Ostavi
komentar