Naša preporuka

16.04.2015.

Locals: promo ulaznice do sutra Locals žurka 9. maja
foto: PR Photo
Locals: promo ulaznice do sutra

Nabavite karte po specijalnoj ceni za spektakl 9. maja

Centralni događaj lokalne DJ scene, “Locals”, ponovo će biti održan 9. maja u KPGT-u, kada će na 3 bine nastupiti čak 24 izvođača, što će lajnap ove žurke učiniti najkompletnijim i najznačajnijim okupljanjem beogradske alternativne scene novijeg datuma! Karte su u prodaji na svim Zla Shtek, Win Win i DD Tickets prodajnim mestima po promo ceni od 500 dinara samo do kraja ove nedelje, nakon čega će cena karte iznositi 600 din.

“Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene. Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar. Promo video pogledajte OVDE.

Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara u prodaji je u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima. Promotivna akcija traje do petka 17. aprila nakon čega će ulaznice poskupeti do nove cene od 600 din.

 

Ostavi
komentar

Povezano