Naša preporuka

07.10.2014.

Ljubičice u Mikser House-u 9. oktobra
Ljubičice u Mikser House-u 9. oktobra

Promocija novog singla „Sama“

Šestočlani sastav iz Pančeva, Ljubičice, održaće koncert u Mikser House-u u četvrtak, 9. oktobra, na kome će, pored izvođenja pesama sa albuma „Ljubičice&Co“, promovisati i svoj novi singl „Sama“!

Želim biti fin“, „Imam novi bend“ i drugi singlovi su učinili da Ljubičice publika zavoli veoma brzo, pa samo svi sa nestrpljenjem očekivali debitantski album, koji je ekipa izbacila u junu ove godine pod nazivom „Ljubičice&Co“.

Bend u novoj numeri i dalje gaji rock'n'roll zvuk, sa izraženom duvačkom sekcijom, a singl „Sama“ predstavlja nastavak rada ovog sjajnog sastava, jer Ljubičice polako spremaju i novi materijal, koji će se naći na novom albumu! Nova pesma je snimljena u studiju „Krokodil“, dok je mastering urađen u „Wolf Mastering“ studiju u Nešvilu. Za novi singl je urađen i spot, čiju režiju potpisuje David Alić.

Na predstojećem koncertu, Ljubičice će pored pesama sa prvog albuma i novog singla izvesti i neke neobjavljene numere, kao i melodije koje su obeležile njihov razvojni put, a kao specijalni gost nastupiće Ivica, poznat po letnjem radijskom hitu „Moram biti bolji“.

Ulaz je slobodan, a koncert počinje u 21 čas.

Vidimo se!

Ostavi
komentar