Naša preporuka

18.02.2020.

Lennon Stella je našla svoj pravac
foto: Youtube screenshot
Lennon Stella je našla svoj pravac

Pretalentovana glumica i pevačica sprema svoj debi album

Devojka koju je svet upoznao kroz seriju Nashville odlučila je da kao lik koji je tumačila postane pop zvezda. Iako je očigledno talentovana, bilo je upitno da li će naši svoje mesto na zvezdanom nebu na kojem se nekad čini i da ima previše devojaka kao što je ona. Elektronska muzika joj ne leži, od kantrija je htela da se odvoji, a Taylor Swift je još uvek dominantna da bi se na nju ličilo. Nekako se snašla, pa sada gura i sprema nam interesatnan debi album. 
 
Njen prvi album zvaće se Three. Two. One., a na njemu nas očekuju tinejdžerska razmišljanja o ljubavi uz interesantne scene i stilska poređenja. Na primeru nove pesme lako se vidi ugao koji Lennon drži - u ovom duetu priča o tome da je sasvim dovoljan odnos u kojem je, te da ne razume ljude koji žele više od stabilnosti, koliko ne razume one koji gledaju golf na televiziji. 
 
Mušku stranu ove priče drži JP Saxe, oproban u saradnjama sa Juliom Michaels. Videćemo da li će imati vremena da se pridruži dvadesetogodišnjoj Lennon Stelli na turneji na koju uskoro kreće, kao i da li će se pojaviti u najavljenom spotu. Za sada, Golf On TV samo ima lyric video. 
 
Ostavi
komentar