Naša preporuka

27.10.2014.

Legenda Roni Size dolazi u Beograd! Roni Size
foto: PR Photo
Legenda Roni Size dolazi u Beograd!

Drum’n’bass praznik 21. novembra u Depou

Zaljubljenici u dobar drum’n’bass ovih dana imaju razloga za slavlje budući da čuveni Roni Size dolazi u domaću prestonicu gde će 21. novembra nastupiti u Magacinu Depo u okviru događaja koji je posvećen proslavi petnaestogodišnjice rada DJ asocijacije Codex.

Ronijevo muzičko putovanje počelo je kada su ga sa 16 godina izbacili iz škole, što je on pokušao da nadomesti posećivanjem prvih haus žurki u rodnom Bristolu. Upravo tu je počeo da se interesuje za muzičku produkciju. Uskoro kupuje sempler i pravi sopstveni studio kod kuće, a poznanstvo sa Krustom, iz ranih 90ih godina XX veka, bilo je sudbonosno za obojicu muzičara.

Prvi pravi solo album „Touching Down“ Roni je objavio 2002. godine, a izdanje je i do dan danas ostalo jedno od najprodavanijih kada je nezavisni d’n’b žanr u pitanju. Sledi izdanje „Return To The V“ iz 2005. godine, a tri godine kasnije Roni objavljuje deluxe verziju višestruko nagrađivanog albuma „New Forms“ za izdavačku kuću Universal.

Prvih 200 ulaznica za ovaj događaj od danas je u prodaji po ceni od samo 600 dinara a možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano