Naša preporuka

07.10.2013.

Lasta se seli u Brankow koji je totalno preuređen! Brankow
foto: PR Photo
Lasta se seli u Brankow koji je totalno preuređen!

Svečano otvaranje u četvrtak, 10.10.

Od leta i žurki na otvorenom smo se do sledeće godine oprostili a definitivno hit protekle sezone bio je novootvoreni gradski splav Lasta koji je prošlog vikenda sjajnim žurkama zatvorio odličnu prvu sezonu. 
 
Iskusnim klaberima je već uveliko poznato je Lastu otvorila ekipa koja je „odgovorna“ za jedan od najboljih klubova u gradu, Brankow, a novost je da je Brankow u potpunosti redizajniran i da će se od sada zvati Brankow Club Night Deluxe. Svečano otvaranje zakazano je za četvrtak (10. oktobar), kada je Lasta All Stars veče u režiji trija Goran Starčević, Peppe i Groovyma preseljeno sa Laste u ovaj sjajan zimski prostor.
 
Tokom redizajniranja kluba posebna pažnja je posvećena VIP delu “Brankowa”. Zato će separei ove sezone biti znatno komforniji, a napravljeni su i specijalni tuneli kojima je omogućen prolaz iz jednog u drugi separe. Drugog dana otvaranja, u petak, su Loco, Peppe i Danijel Čehranov, dok su u subotu Bross, Dooshan i Ales.
 
Iza GS Lasta je više nego uspešna prva sezona rada, pa će večeri koje su za veoma kratko vreme postale veoma posećene i prepoznatljive nastaviti zimski život u Brankow Club Night Deluxe. Četvrtkom će tokom sezone biti hip hop veče Lasta goes Brankow, na kome će dirigentsku palicu držati jedan od najpoznatijih gradskih DJ-eva kad je ovaj pravac u pitanju Ike, kao i mlada i lepa dama Dadah Selecta. Petak će biti rezervisan za nastupe najboljih klupskih bendova, sastava Makao i Loco, dok će subotama, kao i na Lasti, nastupati eminentni beogradski haus DJ-evi. Za DJ pultom “Brankowa” će se mahom smenjivati Oysha, Dooshan, Groovyman, Broos, Peppe, Danijel Čehranov i drugi...
 
Vidimo se!
Ostavi
komentar