Naša preporuka

13.09.2018.

Lana je naš čovek
foto: Youtube screenshot
Lana je naš čovek

Novi singl je tačno sve što volimo kod nje

Šetala je jedno veče sa svojim tadašnjim dečkom i on joj je priznao da je voli zato što misli da su podjednako s*ebani. To ju je nateralo da razmisli o odnosu u kojem je, jer se zapravo osećala više nego dobro. Kaže da joj se često dešavalo da ljudi pretpostavljaju da je depresivna, pa da je ujedno morala da bude ta koja nosi svetlost u vezi. Ovo je tema pesme Mariners Apartment Complex, novog prelepog singla za Lanu Del Rey kojim ne možemo da prestanemo da se oduševljavamo. 
 
Lana Del Rey i Jack Antonoff napravili su instant klasik, nešto po čemu je LDR već poznata. Niko ne zvuči kao ona, a Lanine pesme nekako kao da smo već čuli. Vanvremenost njenog izraza Jack je odlično razumeo, te upravo objavljena pesma biva jedna od najboljih inače nam drage pevačice. 
 
I'm you man koenovski ponavlja Lana u pesmi Mariners Apartment Complex i traži da joj damo ruku. Mi joj se potpuno predajemo i željno iščekujemo novi album za koji kaže da je veoma blizu, kao i knjiga poezije. Koliko je novo izdanje blizu, govori i podatak da sasvim novi singl Venice Beach stiže krajem nedelje. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano