Naša preporuka

28.11.2014.

"KST u zemlji čuda" maskenbal 27. decembra KST-ov maskenbal
foto: PR Photo
"KST u zemlji čuda" maskenbal 27. decembra

Marčelo, Deca loših muzičara i mnogi drugi

Tradicionalni, 41. po redu maskenbal u Klubu studenata tehnike se ove godine održava 27. decembra, a predviđen je bogat muzički program, koji predvode Marčelo,Deca loših muzičara, Hornsman Coyote, Zemlja gruva! i drugi!

Kao i svake godine, predviđeno je više muzičkih stage-ova – na Main Stage-u zakazni su nastupi Marčela, Dece loših muzičara, sastava Strah od Džeki Čena i Zemlja Gruva!, dok će ne Reggae & Ska Stage- u nastupiti Samostalni refernti, King Calypso Selecta, Shuffle i Hornsman Coyote MC (DJ set).

Tu će biti i naravno tradicionalne KST bine – Diskoteka 41, Silent Disco, Osamdesete, Devedesete, Hard & Heavy, a ako volite house, zabavu ćete naći na Dance Stage-u na kojem će nastupiti DJ Bdat Džutim (Timbe iz Bad Copy-a), kao i DJ Rahmanee! Za atmosferu na Etno Stage-u biće zadužen aktuelni učesnik emisije TLZP, Bane Mojićević.

Karte za tradiocionalni spektakl, koji danas ima status beogradskog događaja koji ne smete zaobići, mogu se i dalje nabaviti po ceni od 1100 dinara, preko sajta kluba, u petom krugu rezervacija koji počinje sutra od 20 časova!

Požurite!

 

Ostavi
komentar

Povezano