Naša preporuka

27.01.2014.

KST: Dve nove večeri i Marlijev rođendan KST
foto: KST PR Photo
KST: Dve nove večeri i Marlijev rođendan

Garantovano dobar provod

U Klubu studenata tehnike uvek nešto novo, pa nas tako ove nedelje čekaju dve večeri sa novom tematikom, a 6. februara tradicionalno proslavljamo rođendan Boba Marleya!

U sredu, 29. januara, parola KST-a će biti „Play that funky music“! D.I.S.K.O veče je konačno opet u našem gradu, pa ne propustite da đuskate iz muziku i bitove koji su obeležili sedamdesete godine prošlog veka! Abba, Blondie, Billy Ocean, Village People, Barry White, Chic, Boney M i drugi kultni izvođači će se vrteti na plejlisti DJ J Ro-a!

U četvrtak, 30. januara, na programu je žurka „Back to the future“, koja će nas prvobitno vratiti nekoliko decenija unazad, kada su sastavi The Beatles i The Doors bili na vrhuncu slave (koja doduše ne jenjava ni danas), posle čega će nas novi član KST muzičke ekipe, DJ Kedlavi, voditi  kroz rock muziku sedamdesetih, osamdesetih, devedestih pa sve do hitova današnjice.

U četvrtak, 6. februara, tradicionalno se proslavlja rođendan najpopularnijeg reggae izvođača ikada, Bob-a Marley-a, a na repertorau je živa svirka, gde će nastupiti jedan od najboljih tribute bendova slavnom pevaču, Dečja radost. Sastav postoji još od 1994. godine i čine ga Igor Arsenijević (gitara, vokal), Saša Kivić (bubnjevi) i Danilo Jagodić (bas gitara). Cena ulaznice u pretprodaji je 200 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano