Naša preporuka

26.06.2013.

Krugov Vrt: Odličan program već od četvrtka Miss Stereochemistry
foto: PR Photo
Krugov Vrt: Odličan program već od četvrtka

Provedite veče u jednoj od najlepših bašta Beograda

Nakon sjajne posete Krugovog Vrta u njegovoj prvoj nedelji rada, jedna od najlepših bašta u Beogradu predstavlja svoj program za dane koji su pred nama!

Krugov Vrt otvoren je sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom ambijentu vrta i nakon ponoći, sve do 2 ujutru.

Četvrtak, 27. jun, u Krugovom Vrtu je rezervisan za Loud Minority Summer Sessions Episode 2! Druga epizoda ovog Loud Minority klupskog serijala čeka sve posetioce Krugovog Vrta ovog četvrtka od 17:00, kada će se za DJ-pultom Vrta naći Aki i Dimi, a od 22:00 pridružiće im se i DJ Ike. 

Petak u Krugovom Vrtu, već standardno, biće posvećen Minty Friday konceptu. Novost je da će petkom zabava u Vrtu počinjati već od 17:00 u okviru The After Hours koncepta, kojem će domaćini ovog petka, 28. juna, biti DJ Ryan Oswald i Thomas "Dr. Daggla" Deligiannis. Nakon njih, vlast nad DJ pultom preuzeće DJ Pop, Gagi Kabadajić & Matija Sokić. Program traje sve do jutra, a ulaz je slobodan!

Subota, 29. jun,u Krugovom Vrtu, biće u u znaku sjajne Miss Stereochemistry iz Berlina, koja će, sa početkom u 21h, izvesti svoj performans u Vrtu. U pitanju je, ništa manje nego vanzemaljka greškom inkarnirana na planeti Zemlji. Mešavina akustične pop muzike i stand up-a, Stereochemistry šou neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Nakon njenog nastupa, za DJ pultom naći će se još jedna Miss – ovog put to je rezident kluba, fenomenalna Miss Millie. Ulaz je slobodan, a zabava traje do ranih jutarnjih časova.

Nedelja u Krugovom Vrtu donosi Game Day! Tokom dana, u najlepsoj beogradskoj basti, odmah pored reke, posetioce Vrta očekuju sve moguće drustvene igre, koje će poslužiti opuštanju, ali i oporavku od radne nedelje i paklenog vikend provoda. U popodnevnim satima najavljuje se porcija sladoleda, ali i omiljeni letnji kokteli. A čim padne mrak, počinje bioskop! 

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano