Naša preporuka

03.11.2020.

Krajnje je vreme da saznate ko je Lous and the Yakuza
foto: Youtube screenshot
Krajnje je vreme da saznate ko je Lous and the Yakuza

Jer se dešava proboj i na zapadno tržište

Poreklo vuče podjednako iz Belgije i Konga i to je izuzetno važno napomenuti kada je predstvljamo. Ne postoji ništa slično ovoj devojci koja je beskompromisno svoja i čiji proboj na globalni market se upravo dešava. 
 
Druga bitna stvar za ovu pretalentovanu damu je da je došla do producenta koji radi pod imenom El Guincho. Znala je da su savršen par kada je čula ono što je radio za Rosaliu. I upravo ono što je Rosa za špansko govorno područje, mogla bi Marie-Pierra da bude za frankofono. 
 
Album Gore estetski je impresivan, ali zapravo je i filozofija. Govori o tome da je najgore prošlo. Iz Afrike je prešla u nasilno belgijsko naselje, toliko problematično da je Ruanda delovala kao bolja opcija. Njena majka provela je dve godine u zatvoru, a u zemlji poznatoj po genocidu, roditelji su je odgajali na Mocartu i Šopenu. Ipak, kada je odlučila da se posveti muzici, odrekli su je se i živela je na ulici neko vreme i jedva preživela. 
 
Iako je rano dobila ugovor sa Columbia Records, osećajući i dalje da nema šta mnogo da izgubi, insistirala je na pravim saradnicima i potpunoj umetničkoj slobodi. 
 
Rezultat je spektakularan. Album Gore je apsolutna preporuka, kako naša, tako i Jimmya Fallona gde je imala televizijski debi na američkoj televiziji. 
 
Ostavi
komentar

Povezano