Naša preporuka

27.08.2014.

Kraak&Smaak 4. septembra u BitefArtCafeu Kraak&Smaak
foto: PR Photo
Kraak&Smaak 4. septembra u BitefArtCafeu

Po prvi put u Beogradu u proširenom sastavu

Holandska atrakcija, za koju se uvek kaže da je bend koji se mora videti uživo, Kraak&Smaak, nastupiće u BitefArtCafe-u 4. septembra, ali u proširenom sastavu!

Bend će nastupiti u šestočlanom sastavu, a ako niste do sada čuli za ove Holanđane, evo nekoliko informacija – trio je izbacio svoj debitantski album 2006. godine, a od samog starta bend je privukao pažnju, pa su usledili nastupi na brojnim festivalima širom sveta poput Szigeta, Pinkpopa, SXSW, Bonnarooa, Coachelle i drugih, a momci nastupali uživo kod čuvenog amričkog voditelja Jimmya Kimmela!

„Dance magazine IDJ“ im je dodelio epitet koji su ranije nosili i sastavi poput The Prodigy, Chemical Brothers i Moby, a to je da se njihova energija ne može prepričati, već se mora doživeti!

Na predstojećem koncertu Kraak&Smaak će izvoditi hitove sa svojih starijih albuma, ali ćemo čuti numere i sa poslednjeg izdanja, poput „The Future Is Yours“ ili „Good For The City“!

Karte za nastup sastava Kraak&Smaak možete nabaviti putem prodajne mreže Eventim ili u letnjem klubu Bitefa na Kalemegdanu.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano