Naša preporuka

17.03.2014.

Koncertna promocija novog singla sarajevskog sastava Skroz Skroz
foto: Mikser PR Photo
Koncertna promocija novog singla sarajevskog sastava Skroz

Mikser, petak, 29. mart

Sarajevski bend Skroz, koji beogradska publika pamti po upečatljivom nastupu sa festivala „Sarajevo, ljubavi moja“, koji je održan 2013. u Mikser Houseu, predstavlja treći samostalni singl koji ujedno najavljuje njihov četvrti album.

Reč je o pesmi „Vila“ za koju je nedavno snimljen i spot. Glavnu ulogu u spotu tumači glumac Branislav Trifunović, koji već duže vremena blisko sarađuje sa grupom. Spot će biti predstavljen beogradskoj publici u petak, 28. marta u 21h u Mikser Houseu, a promociju videa pratiće i koncertni nastup ovog sarajevskog sastava koji je već 18 godina priznat i poznat na regionalnoj rok sceni.

Grupa Skroz je nastala u Sarajevu 1996. godine, a čine je Adnan Šaran (vokal, autor, tekstopisac), Dejan Ostojić (bas gitara), Nedžad Mulaomerović (bubnjevi), Elvir Salčinović (gitara) i Nino Škiljić (klavijature).

Do sad su objavili tri albuma i četiri samostalna singla – „Afganistan“ (2005), „Igraj Bosno“ (2006), „Amerikanac“ (2011) i „Raj“ (2013). Tokom višegodišnjeg delovanja beleže veliki broj koncerata širom regiona i uspešno sarađuju sa prijateljima Dinom Šaranom, Edom Maajka, Srđanom Todorovićem i Branislavom Trifunovićem.

„Vila“ je pesma koja je nastala još 1996, godine kada je grupa osnovana, a zašto je objavljuju tek sada, objašnjava frontmen grupe Adnan Šaran: "Kad smo spremali pjesme za prvi album Vila nije ušla u uži izbor iz razloga što tada nismo uspjeli da uskladimo aranžman sa muzikom i tekstom. Vjerovatno je trebalo vremena da sazrijemo za ovu pjesmu i iskreno je iznesemo. Jako smo sretni da smo je ipak snimili i prezadovoljni smo kako danas pesma zvuči“.

Koncertna promocija spota za singl „Vila“ počinje u 21 čas u Mikser Houseu (Karađorđeva 46), a ulaz je slobodan.

Ostavi
komentar

Povezano