Naša preporuka

28.11.2013.

Ko je Julian Loft? Tom Novy
foto: PR Photo
Ko je Julian Loft?

Saznajte u petak 6. decembra

Dugo neko novo mesto za izlaske u Beogradu nije tako pompezno najavljivano kao LOFT čije otvaranje sa nestrpljenjem očekujemo a koje će se odigrati sledećeg vikenda u petak 6. i subotu 7. decembra.
 
I pre nego što je klub krenuo sa radom kalendar za decembar je popunjen a atraktivan repertoar poznat i dostupan budućim gostima. Jedino što još uvek ne znamo i što će ostati tajna sve do petka jeste odgovor na pitanje:
 
Ko je Julian Loft? 
 
Ukoliko i vas kopka da saznate – vidimo se u petak.
 
LOFT je u Beton hali na mestu gde je nekada bio Magacin.
 
U četvrtak, 12. decembra, nastupa Frau Casio, novi bend Ide Prester, front-žene hrvatskog sastava Lollobrigida. 
 
13. decembar, neće biti baksuzan uz kvalitetan house koji će za posetioce „vrteti“ Goran Starcević, Groovyman, Funkin’ Blue, Ales, Daniel Čehranov i Dača Milojević.
 
Za subotu, 14. decembar, Julian Loft piprema iznenađenje. Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Doeringa, Lovebirds, nastupiće u Junior Loft-u 14. decembra, tačno u ponoć. Ovo će biti prvi put da nastupa u Beogradu, a poznavaoci već znaju koliko jedinstven ume da bude Lovebrids za DJ pultom. Njegov DJ set je kao putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku. Lovebirds će za DJ pult izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Miss Millie. Ulaz je slobodan uz rezervaciju.
 
Tom Novy nastupiće u Julian Loft-u u petak, 20. decembra. Vlasnik hitova poput „Your body“ i „Take it“ dolazi u Julian Loft 20. decembra, a za ulazak u klub biće obavezna rezervacija mesta.
 
Serijal decembarskih gostovanja zaokružiće Mendo u četvrtak, 26. decembra. U pitanju je švajcarski house DJ i producent španskog porekla, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.
 
Ostavi
komentar

Povezano