Naša preporuka

09.12.2016.

Klupska ponuda ovog vikenda Step Up
foto: Youtube screenshot
Klupska ponuda ovog vikenda

Barovi, klubovi, rejvovi

Ima toliko toga ovog vikenda da još uvek nije zaživeo trend postavljanja pitanja Gde ćeš za novu. Premda, mi spremamo odgovor i na to pitanje.
Za sad, evo predloga za Gde za vikend. Nismo detaljisali, ali smo linkovali Facebook profile lokala koje pominjemo, pa se tamo možete više informisati. 

Ovih dana fora je svratiti u Ljubimac. Novi lokal u Cetinjskoj. Prijatno za po danu sa laptopom, fino i uveče u kamin. Tu je i Zaokret koji slavi rođendan! Proslava traje cele nedelje, a ovog petka su Kišobran i Kabinet domaćini. Znači, pivo je na akciji, a deliće se i neke karte za veliku Kišobran žurku u Domu omladine koja je narednog vikenda.
U subotu interesantan koncept koji samo garantuje ogromnu gužvu. 10 saradnika koji su obeležili godinu u Zaokretu biraju po 10 pesama koje su obeležile njihovu godinu. Učestvuju: Nemanja Knežević, HETEM, HiddenBg, Tegla.rs, RadioAparat, Pinball Wizard Records, grupa VVhile, DJ Little Lu i naravno, domaćini Kišobran i Pop Depresija. Pored toga, Burger House sprema klopu celo veče.

Šećer vam ovog vikenda nudi dva dueta. Petak rade Phillie P i Vemić, a subotu su dali malom Luki Gaćini i Ivanu Kokinoviću. 
 
Marko Milosavljević radi allnight-er u klubu Drugstore, a subota je za premijeru novog serijala žurki koji pokreće duo Banda Panda. BIPOLAR ima interesantan lajnap: DJ Overdose live, Basta (Cro), Mr. Cash, Doo, Banda Panda, NEUTRON i Akioki Musik-san!
 
Podsećamo vas da je skoro otvoren RnB klub u Beton hali dole. Ako volite pesme koje dominiraju američkim listama, izvidite BANK
 
DJ WOODIE (Dejan Ilić) je jedan od pionira i začetnika elektronske scene u Banja Luci. Možete ga čuti u petak u DOT-u. 
 
10. decembra će EDM Party brend VANDALISM u saradnji sa festivalom Dance 4 Life i Pošto Život organizovati žurku u klubu DOT pod nazivom VANDALISM 4 LIFE!!! Cilj ovog eventa je da pored dobrog provoda dodatno obezbedimo sredstva koja su trenutno neophodna za lečenje Marija Jurešića koji boluje od malignog melanoma IV stepena. 
 
Ako biste aktuelne i vanvremenske hitove da vam sviraju uživo, za vas je Bitefartcafe! Ovog vikenda Makao i Perpetumi. 
Ostavi
komentar

Povezano