Naša preporuka

22.11.2017.

Klub Drugstore pokreće DEliverance: novi serijal sa Dis-patch festivalom i Goethe Institutom
Klub Drugstore pokreće DEliverance: novi serijal sa Dis-patch festivalom i Goethe Institutom

Ove subote dolazi Harmonius Thelonious

Biće još više kvalitetnih izvođača u Drugstore-u! To nam ne obećava samo dosadašnji program ovog kluba, već i udruživanje sa Dis-patch festivalom i Goethe Institutom zarad serijala žurki pod imenom DEliverance. On je posvećen savremenom elektronskom zvuku koji dolazi iz Nemačke.
 
Prvi DEliverance hedlajner je Harmonious Thelonious, nemački producent inspirisan ritmovima afrike i američkim minimalistima. Stefan Schwander, kako mu je pravo ime, je započeo karijeru 1997. godine kao Antonelli Electr. Pod tim pseudonimom je obišao ceo svet, a deset godina kasnije dolazi na ideju da pravi muziku kao Harmonious Thelonious. Prvo je izdavao singlove na sopstvenom lejblu Asafa, a potom i za Versatile, The Trilogy Tapes, Italic i dr. Deo je Te Durian Brothers tria koji se okupio oko Salon des Amateurs u Dizeldorfu, u kom nastupa sa nedavnim gostom Dragstora, Don’t DJ, sa kojim je pokrenuo još jedan lejbl, Diskant.  
 
 
Podršku će pružiti Mangulica FM, koji inspiraciju za svoju muziku nalazi u (turbo)folku, Schwabe iz Tapana i Disco Not Disco ekipe i bartleby, novo ime za Moodswingera i polovinu Belgrade Yard Soundsystem-a.
 
Ulaz će koštati 300 dinara pre ponoći, 500 nakon. 
Pratite aktuelne informacije na zvaničnom Facebook eventu.
Ostavi
komentar

Povezano