Naša preporuka

01.12.2017.

Kišobrani slave deveti rođendan velikom žurkom i novim lokalom
Kišobrani slave deveti rođendan velikom žurkom i novim lokalom

Od danas na Spratu, sutra Dom omladine

Obećavaju da će cela deseta godina biti posvećena tom velikom jubileju i izgleda da su ozbiljni! 
 
Kišobran je DJ/VJ kolektiv sačinjen od, pre svega, dobrih drugara. Najmasovnije deluju kroz žurke i koncerte, ali su se u gradsku scenu uklesali glavnim pokretačem cele scene u Cetinjskoj, barom Zaokret. Imali su emisiju na radiju B92, od skoro je nastavili na RadioAparatu. Nekada naprave izložbu i piknik, ali i predstavu. 
 
Kišobran rođendan je postala tradicija. To je žurka na kojoj puštaju najbolje iz godine na izmaku. U osnovi, reč je o indie i alternativnoj pop muzici, ali neretko zalazi u elektroniku ili trep. Svašta potpada pod Kišobran, i to je njegova najveća vrlina. Parti je sutra u Amerikani Doma omladine, sa Spacewalkerom u manjoj sali. 
 
Gužvu na ulazu možete izbeći ako kupite narukvice u Zaokretu (po povoljnijoj ceni od samo 200 dinara). 
 
Sutra pre rođendanske žurke (a možda i već večeras), predlažemo vam i da obiđete novo mesto jer Zaokret se penje na Sprat!
Sprat nudi poznatu zaokret atmosferu uz proširen izbor točenih piva, dosta mesta za sedenje i beskonačnu bleju. 
 
U nedelji otvaranja na točilici čekaju vas piva iz pivara Memminger, Salto Pivo, BrewDog, Kabinet Brewery, Oedipus, Dogma Brewery, Zebra, Crow Brewery i Tron.
 
Muzika stiže direktno sa pulta Zaokreta! Dušan Lilić iz kolektiva Banda Panda u petak, a za subotu vam iz Beyond House ekipe Doo predstavlja svoj novi alias i projekat Kakadu.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano