Naša preporuka

30.06.2016.

Kišobran, drag laboratorija i noćni marketi facebook event foto
foto: design Željko Lončar
Kišobran, drag laboratorija i noćni marketi

Prvi julski vikend je pred nama, izdvojili smo najbolje za Vas!

Bašta Fest – Bajina bašta, 30. jun do 3. jul

Danas počinje treće izdanje filmskog festivala Bašta Fest, i traje sve do nedelje trećeg jula u Bajinoj Bašti. Internacionalni festival kratkog filma za kratko vreme postao je jedan od vidljivijih sadržaja u kulturi, a vrlo brzo postao omiljen među festivalskom publikom zbog opuštene atmosfere, kvalitetnih filmova i dobrog provoda. Ukoliko ste rapoloženi za pravi letnji vikend road trip, više možete saznati ovde.

Ljetno kino – Summer stage BitefArtCafe, četvrtak 30.jun

Summer stage BitefArtCafeovog vikenda sprema odličan provod. Tako večeras, od 22h na letnjoj sceni na Kalemegdanu možete posetiti koncert benda Ljetno kino. A ukoliko niste osvojili karte koje smo delili, one su dostupne u WinWin radnjama, ali i na ulazu pred koncert po ceni od 600 dinara. Više informacije možete dobiti ovde. U petak na letnjem stejdžu možete slušati Makao, dok u subotu publiku očekuje Gift.

Beogradski noćni market – Kalenić pijaca, petak 1.jul

Nakon premijernog izdanja na Bajloni pijaci, drugo izdanje Beogradskog noćnog marketa seli se na Vračar, tačnije na Kalenić pijacu. #novolicepijace ovog puta na poznatoj pijaci na Vračaru, uz razne DJ-eve i brojne izlagače iz oblasti gastronomije, umetnosti, mode, dizajna. Više informacija ovde.

Kišobran žurka – Barutana, petak 1.jul

Nakon skoro godinu dana i open air žurke na Miksalištu, Kišobran kolektiv ovog vikenda vraća se pod letnje nebo i to u prostoru Barutane. U petak, publika od 23h može da uživa u najboljim indie i elektro hitovima. Karte su pretprodaji po ceni od 200 dinara u kafiću Zakoret, dok će na ulazu karta koštati 300 dinara. Svi oni koji karte kupe u pretprodaji imaju prednost na ulazu, a više informacija možete dobiti na eventu.

Tronic Lab – KC Grad, subota 2.jul

Tronic Labzatvara svoju uspešnu prvu sezonu ovog vikenda u KC Gradu. U subotu 2.jula na petom izdanju Tronic Laba publiku čeka Sonja Sajzor poznata po svojim setovima u kojima kombinuje razne žanrove kao što su dark pop, indietronica, hip hop i mnoge druge. Ulaz pre ponoći je 200 dinara, nakon ponoći 300 dinara, a dodatne informacije možete dobiti ovde

Ostavi
komentar

Povezano