Naša preporuka

27.12.2013.

KC Drugstore 2013. završava u velikom stilu Ljubavnici, promo photo
KC Drugstore 2013. završava u velikom stilu

Bend Ljubavnici, Mystic Stylez, Crystal Culture i drugi

Za kraj godine „KC Drugstore“ nam je spremio program koji zaista obećava, gde će te sigurno pronaći nešto baš po vašem ukusu!

U petak, 27. decembra, nastupiće Frau Casio, DJ-evi Midnight Cowboys, MKDSL i Flip, iz koje ćemo proslaviti tradiocionalni prednovogodišnji „Idemo na Mars“ rave party! Dan kasnije, 28. decembra, dođite na proslavu rođendana, petog po redu, koji slavi organizacija „Kišobran“, i to na dva stejdža!

U nedelju, 29. decembra, očekuje nas poslednji koncert u sezoni na kojem će nastupiti bend Ljubavnici! Oni će učiniti da zvukove vidimo u potocima boja, a na koncertu će promovisati i novi singl nazvan „Ruke plave“! DJ podrška će im biti O. Mašić i WhyBaneWhy, a cena karte iznosi 300 dinara.

Ako ste odlučili da Novu godinu proslavite u „KC Drugstore“-u, 31. decembra vas čekaju beogradski Mystic Stylez i britanski Crystal Culture. Ekipu Mystic Stylez-a čine Tijana T, sa njenim sjajnim house setom, zatim Jackie Digger i Feloneezy koji će vas podsetiti na najveće hitove Mystic Stylez žurki, a ako volite čistokrvni techno, to ćete čuti na kraju uz Thinker-a i Stevie-a Whisper-a!

Crystal Culture će se predstaviti kroz house, grime, mutirani hip-hop, garage zvuk i srodne UK bass trendove, svi začinjeni sa hibridnim dancefloor zvukom. Blackwax, Pedro 123, Chesslo Junior i Elsewhere vam garantuju dobar provod i dinamičnu atmosferu!

Karte po ceni od 500 dinara možete nabaviti u „Bivšem baru“ (Kosovska 32), dok će na ulazu u sam klub cena iznositi 700 dinara!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano