Naša preporuka

03.10.2013.

Karmin: Nova hip hop / dance atrakcija Karmin
foto: PR Photo (FB)
Karmin: Nova hip hop / dance atrakcija

Poslušajte singl "Acapella" kojim najavljuju debi album

Karmin su simpatičan duo koji čine Amy Renee i Nick Louis a ukoliko ste već čuli za njih to će verovatno biti zbog njihovog velikog hita „Brokenhearted“ koji se najbolje od svih njihovih pesama do sada kotirao na svetsim TOP listama.

Interesantno je da je ova pesma dodatno eksplodirala nakon što ju je pre tačno godinu dana otpevala tada svega 13 godina stara Carly Rose Sonenclar u američkom izdanju X Factora. Preslatka Carly je svoje viđenje hita „Brokenhearted“ izvela pred svojom mentorkom, Britney Speras, koja je tom prilikom bukvalno ostala zapanjena.

Karmin gaji veseli pop/dance/hip-hop zvuk a do sada su izbacili 3 EP-a,po jedan svake godine od kako su počeli da rade (2010, 2011, 2012). Album „Pulses“ će izaći za etiketu Epic i najavljen je za kraj 2013. godine. Prvi singl „Acapella“ je prva najavna numera sa novog, debi izdanja i ako je suditi po prvim reakcijama, Karmin u rukama ima pravu bombu. Interesantno je i to da su postigli ogroman uspeh na Novom Zelandu i u Australiji gde su njihovi singlovi na samom vrhu svih top lista.

Uživajte:

Ostavi
komentar

Povezano