Naša preporuka

09.07.2014.

Jožef Nađ i Berklee All Star Ban u Barutani za vikend Jožef Nađ
foto: PR Photo
Jožef Nađ i Berklee All Star Ban u Barutani za vikend

Džezeri, ne propustite ovo veče!

Violinista Jožef Nađ i Berklee All Star Serbia Band koga, čine Vasil Hadžimanov (klavijature), Vladimir Samardžić (bas gitara) i Branko Popović (bubnjevi), će prirediti fantastično veče za ljubitelje jazz-a 12. jula u Barutani!

Jožef Nađ je rođen u Pančevu, a violinu je počeo da svira kada imao samo pet godina. Profesor violine koji predaje u Bostonu od 2006. godine, diplomirao je na prestižnom Berklee koledžu, a svoj prvi album pod nazivom „Digital World“ izbacio je 2009. godine. Do sada je nastupao sa velikim virutozima poput Nigela Kennedya, Joeya DeFrancescoa, Garya Cheronea i drugih, a prepoznatljiv je po svojoj petožičnoj violini „Legacy 5“ i korišćenju efekata tokom nastupa.

Na predstojećem nastupu bićete u prilici da čujete numere sa Jožefovog albuma, ali i autorske numere drugih članova ovog sjajnog kvarteta, kao i obrade neverovatnih aranžmana izvođača koji su uticali na muziku Nađa i članova Berklee All Star Serbia Band-a!

Veče će otvoriti trio Rastka Obradovića, a karte za predstojeći nastup možete nabaviti po ceni od 500 dinara putem prodajnih mreža Eventim-a i Gigstix-a.

Koncert počinje u 21 čas.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano