Naša preporuka

17.04.2015.

John Digweed na jubilarnom rođendanu Lee Dobričić u Hangaru kod Luke Beograd! John Digweed
foto: PR Photo
John Digweed na jubilarnom rođendanu Lee Dobričić u Hangaru kod Luke Beograd!

Pobednca Red Bull reality show-a sprema sprektakl za Beograđane

Osnivač Bedrock Records-a i jedan od najpopularnijih DJ-eva današnjice, John Digweed, će 25. aprila nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd i to specijalnim povodom! Reč je o jubilarnom rođendanu naše tehno zvezde Lee Dobričić koja je pre par godina pobedila u Red Bull-ovom reality show-u, dobila rezidenturu na Ibici i šansu da pokrene internacionalnu karijeru. Adresa na kojoj će se odigrati spektakl je Knežopoljska 3.

Razlozi za uspeh John-a Digweed-a je višedecenijska posvećenost tehno zvuku i neprikosnoveni ukus. Za njegovu etiketu Bedrock Records izdaju: Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey... Svojevremeno je bio izglasan za najboljeg andergraund DJ-a na svetu. U svoju biografiju upisuje i desetogodišnju rezidenturu u najpoznatijem njujorškom klubu “Tvil”. Njegov set je mešavina minimala, tech house-a, tehna i progressive house-a.

Hangar je spreman za proslavu rođendana i očekuje vas u velikom broju. Aktuelna cena ulaznice za ovaj događaj iznosi 900 dinara, a iste se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Ostavi
komentar

Povezano