Naša preporuka

16.04.2015.

John Digweed dolazi u Beograd nakon 9 godina John Digweed
foto: PR Photo
John Digweed dolazi u Beograd nakon 9 godina

Tri stvari koje sigurno niste znali o ovom gostovanju

Jedan od najpopularnijih DJ-eva na planeti dolazi u Beograd u subotu 25. aprila, kada će nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd. Ulaznice za ovaj događaj su u pretprodaji po i dalje aktuelnoj ceni od 900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, a slede tri stvari koje možda nise znali o Digweedovom skorom dolasku u Beograd…

Nastup 25. aprila u Hangaru kod Luke Beograd biće prva Digweedova poseta Beogradu nakon 9 dugih godina! Poslednjeg puta John je našu prestonicu posetio 2006. godine kada je nastupio u Posejdonu.

Jedan od Digweedovih kolega i njegov dobar prijatelj Hernan Cattaneo nedavno je posetio Beograd, kada je u prepunom Hangaru napravio žurku za pamćenje na istom mestu gde će i Digweed 25. aprila zagrejati naše sugrađane. Polaskan energijom naših klabera, Cattaneo je Digweedu preporučio da prvom sledećom prilikom poseti Beograd, pa je tako John prvi sledeći poziv u našu prestonicu prihvatio oberučke!

Osim što je radoznao da ponovo oseti nedoljivu atmosferu beogradskog klabinga, još jedan razlog iz kog John Digweed dolazi u Hangar baš 25. aprila jeste rođendan naše tehno zvezde Lee Dobričić, koja će proslaviti 30. rođendan iste večeri! Lajnap ove rođendanske žurke upotpuniće Bokee Kinetic Vibe.

Zaokružite subotu, 25. april, u svojim klupskim kalendarima i pripremite se za spektakularan party! Cena ualznice za ovaj događaj iznosi 900 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Ova cena biće aktuelna sve do ponedeljka, 20. aprila, kada se očekuje poskupljenje na 1.200 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano