Naša preporuka

02.03.2020.

Jessie Ware snimila spot u Plavom vozu sa trubačima
foto: Youtube screenshot
Jessie Ware snimila spot u Plavom vozu sa trubačima

Pesmom Spotlight najavila i album

Još jedna svetska zvezda za lokaciju snimanja svog muzičkog videa odabrala je upravo Beograd, a kadrovi su fantastični!
 
Najavivši novi album, Jessie Ware predstavila je i singl Spotlight, zajedno sa dinamičnim i više nego vizuelno primamljivim spotom koji je sniman na Topčideru. Jessie je na ovom zvuku posvećeno radila poslednje dve godine.
 
 
Video za pop numeru sa discoi funky vibracijama, sniman je u Plavom vozu, u režiji Jovana Todorovića. Kadrovi prikazuju blisku interakciju, privlačnost i emocije, zajedno sa zavodljivim plesnim pokretima, a sve zajedno oslikava pravu evoluciju nje kao artista.
 
„Provela sam čitavu prošlu godinu u studiju, stari prijatelj James Ford i ja, zajedno sa ogromnim brojem dragih ljudi, dok smo stvarali numeru na koju sam zaista ponosna. Presrećna sam što delim singl sa slušaocima, prvi prikaz mog četvrtog albuma. Melodramatičan je, romantičan je, predstavlja sve ono što volim, uz pravi bit“, poručuje Jessie.
 
Četvrti studijski album najavljen je za 5. jun, a pevačica je na svom Instagramu podelila cover artwork i njegov naziv – What’s Your Pleasure?. Prve informacije otkrivaju da je reč o zalaženju u klupsku kulturu i temama ženstvenosti, slobode imaginacije i eskapizma.
 
Ostavi
komentar

Povezano