Naša preporuka

08.05.2019.

Jemima Kirke u spotu svog dečka
foto: Youtube screenshot
Jemima Kirke u spotu svog dečka

Alex Cameron i režirao ljubavno pismo lepoj umetnici

Jemima Kirke, glumica proslavljena ulogom u seriji Girls, inspiracija je mnogima, posebno muzičaru Alexu Cameronu sa kojim je u vezi. Njih dvoje napravili su vanredno lep spot za pesmu Miami Memory u kojem možete uživati jednim klikom na link ispod teksta. 
 
Jemima je bila inspiracija i za pesmu, pa je zato i glavna zvezda spota. U njemu, otkrivamo neke intimne detalje veze, kao i kroz stihove. 
 
Kaže da je prvo dobio ideju o frazi Miami Memory, pa sklopio pesmu, nakon što su on i Kirkova otišli u Majami i napravili nove uspomene. 
 
Ovaj par već je sarađivao na video singlu Marlon Brando u kojem je Jemima režirala. 
 
Alex Cameron muzičar je iz Australije koji je rođen oko 1990. godine. Od početka svoje karijere drži se koncepta propalog muzičara. Deo je fantastičnog elektronskog trija Seekae. Prvi album objavio je 2013. godine, ali je uspeh doživeo tek tri godine kasnije kada je reizdat zahvaljujući pažnji benda Foxygen i gostovanja na turnejama izvođača kao što su Mac DeMarco, Kevin Morby, Unknown Mortal Orchestra i Angel Olsen. Cameron je u nekom trenutku postao prijatelj sa Brendonom Flowersom iz benda The Killers, pa su zajedno pisali neke od pesama za album Wonderful Wonderful.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano