Naša preporuka

28.04.2017.

Jedna subota, tri predloga
foto: Youtube screenshot
Jedna subota, tri predloga

Koncert, bar, klub, žurka, rejv

Dozvolite da vas Bojana Vunturišević sama pozove na svoj koncert u Bitef Teatru, ali i preslušajte pesme sa albuma Daljine kroz njeno gostovanje u emisiji POPactually.
 
 
U sklopu REVERSO žurke, koja će se odigrati u beogradskom klubu Drugstore u subotu 29. aprila, na malom stejdžu će nastupiti britanski producent - Tuco, uz još čak 6 gostiju iz inostranstva i podršku lokalnih DJeva! Tuco je počeo da se bavi muzikom kroz techno i house, a od 2005. godine producira i pušta klupsku muziku inspirisanu UK bass i džanglom, ali i jersey club, baltimore club i grajmom. Na velikom stejdžu će se predstaviti lokalni DJevi Neutron, Schlitz i Bolelee iz beogradske izdavačke kuće WAXX TRAX.
Na manjem stejdžu, koji nosi naziv MURK nastupa domaćin Lil Taty, lilacube iz Zagreba i Futon iz slovenačke ekipe Bojler.
Treći stejdž na lajnapu ima predstavnike nove austrijske izdavačke kuća Ashida Park i bečliju kidkuta iz ekipe Canyoudigit.
 
 
 
Blender u Depo dovodi KOLLEKTIV TURMSTRASSE, nemački duo koji postoji od 1998. godine. Prvi album izbacili su tri godine nakon osnivanja. Rebellion der Traumer predstavio je tada novi zvuk, elektronski melodičan, downtempo ritam sa elegantnim vokalima. Ubrzo nakon sigli su i remixi za velike izdavačke kuće poput Cocoon, Get Physical, Soma, Poker Flat, Soma, Defected, Systematic i Traum, za koje su obradili trake poznatih imena od kojih su neka Trentemoller, Hot Chip i Terry Lee Brown Jnr. Svojim live act nastupima Kollektiv Turmstrasse na emotivnom nivou povezuju svoju muziku sa publikom i svojim prelepim melodijama daju oslonac ritmu. Domaća podrška Ilija Djokovic i Nikolica.
 
Ostavi
komentar

Povezano