Naša preporuka

23.03.2017.

Jacques (France) - Improvizacioni tehno u Magacin Depou
Jacques (France) - Improvizacioni tehno u Magacin Depou

Nesvakidašnji klabing događaj

Fraza Događaj koji ne smete propustiti se previše puta koristila, te je izgubila smisao. Šteta, jer je skovana za ovakve prilike. 
 
Chorbika koja je organizovala odličnu zabavu sa momcima iz Izraela, Red Axes, prirediće žurku nešto drugačijeg koncepta. 
 
Momak kojeg najavljuju kao boga improvizacionog tehna, Jacques dolazi u Magacin Depo! Live nastup te večeri imaće i Mkdsl, a svoj DJ set će predstaviti i Marko Milosavljević
 
Jacques će stvarati muziku na licu mesta, ali i zastupati sve što je radio do sada kao deo kolektiva koji je osnovao. Pain Surprises poznati su i po istoimenom lejblu, odnosno divljim i neobičnim žurkama.
 
Ovaj umetnik tehno bitove kombinuje i lupuje sa zvucima stvorenim različitim svakodnevnim predmetima snimljenim na licu mesta. Tako kreira melodične paterne sa gitarom i vokalom. Podjednako je uspešan kada radi intimne live act-ove pri kojima publika na žurci muziku sluša na slušalicama, ali i sa grubim tehno setovima i klabinga pod velikim binama. 
 
 
Jacques je postao globalno priznat nakon izdanja iz 2015. godine. Njegov Tout est Magnifique EP prate i šaljivi spotovi na koje vam ovom prilikom posebno skrećemo pažnju. 
 
 
Danas nastupa širom planete i kako kaže - vratio se iz budućnosti gde je upoznao mnogo pametnih ljudi i ostvario puno kontakata. 
 
Da će ovo biti jedinstveni nastup, uvereni smo nakon što je Jacques zamolio da se obezbede predmeti koje će koristiti u toku svog nastupa da bi proizvodio zvukove. 
Organizatori su u potrazi za najrazličitijim stvarima, ali žele i da im u tome pomognete za nadoknadu u vidu ulaznica. 
 
Napravite sliku ili klip sa predmetom za koji mislite da bi se uklopio u koncept, okačite na facebook event ili instagram sa heštegom #chorbika, a oni će izabrati one koji nam se najviše svidjaju i zauzvrat vam pokloniti paket ulaznica. Jedina propozicija je da vi sami taj predmet donesete na žurku (vraćaju ga nakon partija).
 
 
Ostavi
komentar