Naša preporuka

15.09.2016.

Izbor za sam finiš leta
foto: Youtube screenshot
Izbor za sam finiš leta

Dnevne i noćne aktivnosti

Poslednji vikend leta 2016te je pred nama! Puno različitih stvari nudi, pa smo rešili da vam spakujemo naš izbor u par rečenica kako bismo vam pomogli da se odlučite. 

Možda neki film? Bridget Jones bi trebalo da je zabavna. Bar ako je sudeći po soundtracku. U Kinoteci će biti održana revija italijanskih filmova od 16. do 25. septembra. 
Još uvek postoji opcija da se gleda film i na otvorenom, kako u Novom bioskopu Zvezda, tako i u Imun baru. Ovog petka se gleda (i sluša) Drive!
 
 
Od 12. do 18. septembra biće organizovani Letnji pozorišni dani na Olimpu. To znači sedam pozorišnih predstava u amfiteatru Sportskog centra „Olimp – Zvezdara“. Ulaz je besplatan.
 
Na Zidiću, odnosno Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladin subotom od 13h se održavaju besplatni koncerti u serijalu Džez za dž. Ovoga puta sviraju novosađani Quantum Field.
 
 
U petak i subotu biće održan prvi Belgrade Techno Festival u Barutani. Među izvođačima su Mark Wee, Filip Xavi, Speedy, Alexandar Ivkovic, Luka Concrete, Sugar Lobby, Vlada Janjić, Gordan Paunović... Svojim live setom predstaviće se i MKDSL, a nadamo se da će u njega ubaciti i novu traku koju je uradio sa Viklerom. 
 
 
U Beogradu će nizom događaja od 12. do 17. septembra na manifestaciji Nedelja ponosa biti otvorena pitanja ravnopravnosti LGBT osoba, a zatim je planirano da u nedelju 18. septembra bude održana Prajd šetnja. Nama najinteresantniji deo programa je gostovanje Chicks on Speed. Pričali smo sa njima pre neki dan, pročitajte intervju ovde
 
Kristijan Molnar u petak dovodi prijatelja na brod, a dan nakon toga je na Petrovaradinu u Tunelu. Taj klub ovog vikenda otvara svoju drugu sezonu. 
Ostavi
komentar

Povezano