Naša preporuka

06.10.2016.

Indie festival i paralelni Beograd Bitefartcafe
Indie festival i paralelni Beograd

Predlozi za ovaj vikend

Redovno vam pišemo o dobroj muzici, a svakog četvrtka pravimo i izbor dešavanja po gradu. Predstojeći vikend nudi nam drugo jesenje izdanje festivala koji neguje indie rock muziku. Na žurkama u Siouxu biće i plesne elektronike. Veći deo programa je besplatan. Saznajte više na Facebook eventu Indirekt Autumn edition!

 

Zbog toga što u njihov klub dolaze (i iz njega odlaze) nasmejani ljudi, tim Bitefartcafea nazvao je svoju šesnestu sezonu simbolično - "paralelni Beograd". U nadi da se će njihova dobra energija širiti, pozivaju ljude da lepe stvari iz svoje svakodnevnice na Facebooku dele uz hašteg #paralelnibeograd kako bi ih sa svojih skoro 37 hiljada pratilaca podelili. 
 
Nakon dva koncerta benda Brand New Heavies (sa kojima smo uradili kratki intervju), klupsku sezonu otvaraju rezidentni kaver bendovi - petak Makao, subota Gift. Detalji su ovde
 
 
Ovog petka je ponovo hit veče 2000late za sve one koji su se rodili dovoljno kasno da im muzika iz tog perioda bude zabavna i bez loših konotacija. 
 
 
Ako ste za underground undergrounda, onda vam predlažemo tajne prostorije kluba Drugstore. U subotu rade 33.10.3402 i Nemanja Krstić. 
Ostavi
komentar

Povezano