Naša preporuka

26.12.2017.

IDEMO NA MARS 2017: Devet nastupa na tri stejdža ove subote u klubu Drugstore
IDEMO NA MARS 2017: Devet nastupa na tri stejdža ove subote u klubu Drugstore

Ludi Srbi, Kanbo, Beyond House, Regis, Andria, Chorbika, Lenhart Tapes, Mkdsl, Flip

Ove subote, u klubu Drugstore, održaće se IDEMO NA MARS 2017 - Tradicionalna prednovogodišnja revija koja za cilj ima promociju domaće alternativne i autentične elektronske muzike. 
 
IDEMO NA MARS entitet je beogradske klupske scene koji promoviše lokalne talente i muziku, više od dvanaest godina. Manifestovao se terminom na pokojnom radiju B92, kao i serijalima i velikim žurkama. 30. decembar u klubu Drugstore, sada već tradicionalno, osvrt je na alternativnu klupsku scenu minule godine. Predstavlja se nekoliko autentičnih talenata i projekata kroz live nastupe, uz podršku lokalnih DJ heroja i gostiju iznenađenja.   
 
IDEMO NA MARS 2017 okupiraće čitav kapacitet kluba Drugstore. Na tri stejdža, rasporediće se tehno-rep atrakcija Ludi Srbi, iskusni didžej i producent Kanbo, Regis iz ekipe Mystic Stylez, mladi Andria, kolektiv Beyond House, atraktivni Lenhart Tapes i MKDSL, duo Chorbika i domaćin DJ Flip.
 
Ograničena količina karata je u pretprodaji! Njihova cena je 300 dinara, a mogu se naći u lokalima Zaokret i Lift (Cetinjska 15), kao i ZLA SHTEK-u u podzemnom prolazu ispod Palate Albanija. 
 
Pratite aktuelnosti na Facebook eventu, a u nastavku pročitajte kratki opis izvođača IDEMO NA MARS 2017 revije. 
 
 
 
LUDI SRBI (SATELIT DRŽAVA) LIVE
 
Najupečatljiviji ove godine bili su novosađani koji kombinuju estetiku i rejv kulturu devedesetih, sa tekstovima u kojima se mladi lako pronalaze - Ludi Srbi! Njihove pesme broje milionske preglede, a fan baza je toliko jaka da im je skoro svaki nastup unapred rasprodat. Ludi Srbi idu pod opisnim sloganom ‘реп и псиџа’, a veruje se da je za njihov uspeh odgovoran nepretenciozni pristup produkciji i nedostatak autocenzure. Anonimni duo, Mare MDMA i Petko Crna Glava, uspešno kreiraju diskurs koji beskompromisno udara na stigme društva ovde i sada, čineći Lude Srbe autentičnim glasom jedne generacije.
 
Ludi Srbi ekstremniji su produžetak scene koju čine Bombe Devedesetih, sa Mimi Mercedez kao zasebnim fenomenom. Nedavno su se u klubu Drugstore predstavili na njenom nastupu, a sada izvode revijalni nastup publici koja je više orijentisana klupskoj muzici nego repu.
 
 
DJ KANBO 
 
Momak koji se smatra pokretnom enciklopedijom tradicionalnog i savremenog tehno zvuka. Svojim setovima već više puta grmeo u klubu Drugstore, što ga, uz činjenicu da producira bitove za Bombe Devedesetih, čini idealnim izborom za aftermath nastupa Ludih Srba. Ovaj set posvetiće frankfurtskom zvuku devedesetih u miksu sa omiljenim ghettotech, Dance Mania i UK pločama nove ere.
 
REGIS (MYSTIC STYLEZ)
 
Relja Ćupić za sobom ostavlja još jednu godinu u kojoj je bio vredan u studiju pa će tradicionalno u okviru Idemo na Mars revije predstaviti dosta novog materijala koji se kreće od ambijentalnog post rave-a, do big room afro house-a.
 
ANDRIA (YES)
 
Novo, zapaženo ime lokalne eksperimentalne tehno scene. Njegovu produkciju karakteriše složena energična ritmička struktura. Ona je bliska IDM-u, ali poseduje euforičnije udarce tehna, uz povremeno melodičnije sintaške momente. Za ovu priliku, Andrija Čugurović priprema uvodni set u katedrali sastavljen od izbora svog materijala prožetog muzikom autora koji ga inspirišu.
 
LENHART TAPES LIVE
 
Jedan od najuzbudljivijih i najenigmatičnijih likova na domaćoj muzičkoj sceni reputaciju je izgradio živim nastupima na kojima su mu glavni alati vokmeni i kasete koje je našao na pijacama. Na njima je uglavnom opskurna narodna muzika, a željeni rezultat je apstraktna kombinacija tehna, džeza, nojza i indastrijala. 
 
MKDSL SLAV
 
MKDSL će publiku ugostiti na ozloglašenom, ali najslađem beogradskom stejdžu - ICE CREAM BOOTH. Ovaj epicentar kluba Drugstore, nekima je poznat i kao Kokošinjac. Tu će predstaviti svoj projekat SLAV - Spor Lektronski Alternativni Vožnj, muziku usporena do granice plesa (66 BPM), gde su najveći hitovi dovedeni do neprepoznavanja, sve zarad novog iskustva.
 
CHORBIKA 
 
Chorbika je live act Jelene i Marka čija se muzika najbolje opisuje listom izvođača koje su do sad ugostili u beogradskim klubovima: Danaga, Red Axes, Jacques, Autarkic, Thomass Jackson, Switchdance i Simple Symmetry.
 
DOO X VEMIC X GUNEY (BEYOND HOUSE)
 
Ovi momci predstavljaju većinski deo Beyond House, jednog od najaktivnijih kolektiva beogradske scene. Oni puštaju muziku, dovode internacionalne goste, ali i prave svoje večeri u okviru cenjenih festivala u Srbiji i regionu. Njihova snaga leži u oslanjanju na klasike plesne muzike uz stalnu potragu za, podjednako novitetima, kao i raritetima. Predstaviće se ekskluzivnim dvočasovnim B2B2B setom u intimnom okruženju malog kluba.
 
Ostavi
komentar

Povezano