Naša preporuka

07.08.2013.

Hot Since 82 na Lasti u nedelju 11.8. Hot Since 82
foto: Lasta PR Photo
Hot Since 82 na Lasti u nedelju 11.8.

Matine ponovo u našem gradu

Splav Lasta je mesto koje je osmislila i pokrenula ista ekipa koju dobro znamo po sada već kultnim klubovima Brankow, Mladost i Ludost a po koncepciji je, najjednostavnije rečeno, mešavina ova tri. Nalazi se uz Stari savski most sa beogradske strane. Drugim rečima, splavu možete prići autom a tu je i prostran parking sa popriličnim brojem mesta.

Trend svetskih metropola, nedeljni matine, napokon zahvaljujući ljudima okupljenim oko Laste, dolazi i u Beograd pa će tako u nedelju 11. avgusta, od 18h početi program u okviru kog nastupa engleski DJ Hot Since 82, jedan od trenutno najaktuelnijih deep house umetnika (iako je na scenu ozbiljno zakoračio tek pre oko dve godine). Ako ni po čemu drugom, znate ga sigurno po hitu „Let it Ride“ kojim se 2011. godine probio i koji je te sezone praktično postao himna klabera na Ibizi. Dokaz njegove vrhunske produkcije je i velika podrška koju je dobio od kolega, što je veliko priznanje za svakog DJ-a. Samo neki od velikana koji su pohvalili rad Hot Since 82-a su Richie Luciano, Laurent Garnier, Maceo Plex, Joris Voorn, Jamie Jones, Seth Troxler, Audiofly...

Domaća podrška su mu DJ ekipa Zwein koji čine Nemanja Tankosić, Nenad Jovanović i John Jogurt.

Kako bismo lakše dočekali nedelju, ekipa iz Laste nam je spremila sjajan program koji startuje već sutra (četvrtak 8. avgust) kada se održava hip hop veče pod nazivom Lasta goes hip hop a dan kasnije, u petak 9. avgusta je Dancin’ on the river. U subotu (10. avgusta) je Stars in your eyes party na kom će za vrhunski provod biti zaduženi Bross, Peppe & Cojke Goran Starčević.

Ukoliko još niste overili ovo mesto, dođite jer Lasta je jedno od retkih mesta u gradu koje okuplja urbanu ekipu sa istančanim muzičkim ukusom.

A sada ono najvažnije: ulaz za sve žurke je slobodan, uključujući i nedeljni matine! Rezervacije i informacije na 069 11 00 777.

Vidimo se!

Ostavi
komentar