Naša preporuka

26.04.2016.

Helga (Ukrajina) u petak 29. aprila u klubu DOT DJ Helga
foto: Suga Suga PR Photo
Helga (Ukrajina) u petak 29. aprila u klubu DOT

Klub DOT (Francuska 6) i ove nedelje donosi odličnu zabavu!
 
Pored već standardne Cherry on top srede, četvrtak je rezervisan za još jednu epizodu “Dotted Thursday” serijala, a u petak na programu je Divine Therapy Vol. 4 sa DJ gošćom Helgom iz Ukrajine. 
 
U subotu gosti kluba imaće priliku da uživaju u DJ setu Slobodana Živanovića i njegovih kolega Petera Portmana i Dušana Lazovića.
 
Helga je profesionalni DJ od 1999. godine, rezident Radia Deep Mix Moscow i Internet radia RTS.FM.
 
Postala je ključna ličnost elektronske scene u Rusiji. Od tada njen život se potpuno promenio: učestali gigovi van Moskve, setovi sa stranim zvezdama. Logično je da su promoteri počeli da je pozivaju na velike festivale poput SonneMondSterne (Nemačka), Fusion (Nemačka), Global Gathering (UK), Kazantip (Ukrajina) i mnoge druge. Lista njenih gigova postaje sve veća što dovodi do nastupa sa Richie Hawtin, Mathew Jonson, The Orb, Superpitcher, Swayzak, Steve Bug, Reinhard Voigt, Ellen Allien, The Hacker i ostalim poznatim umetnicima.
 
Ruski klaberi su prepoznali u Helgi pravog profesionalnog dj-a, koji zna kako da razdrma dancefloor. Helga je takođe profesionalni dj koji tačno zna šta da radi sa publikom.  
 
Njena misija je da svira muziku na inteligentni način, da podržava vinile i ostane sebi verna. I ako je Anton Kubikov iz SCSI-9 kralj, onda je ona kraljica ruske klupske scene sa evropskim muzičkim mentalitetom.
 
Helga ovog petka nastupa u klubu DOT uz Popi Divinea, na 4. po redu Divine Therapy žurki.
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano