Naša preporuka

22.10.2013.

Heavy Metal & Hard Rock fešta u Bžidarcu 25. oktobra Groteska
foto: Miloš Morawatz Savković
Heavy Metal & Hard Rock fešta u Bžidarcu 25. oktobra

Bendovi: Kuga, Granulom, Groteska i Courtesy Of None, nastupiće u petak, 25. oktobra u Božidarcu, u kviru velike Heavy Metal & hard Rock fešte!

Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se u pretprodaji kupiti u Felix Shopu (TC Sremska), dok će na ulazu u Božidarac karte koštati 350 dinara.

KUGA je heavy/speed/thrash metal bend iz Beograda nastao 2003. godine , te je povod za ovaj koncert proslava jubileja, 10 godina od nastanka grupe. Iza sebe imaju jedan album ,,Najcrnje noći“, a trenutno je u pripremi i drugi koji će nositi naziv ,,Pakleni Ratnici ". Ovaj sastav ima iza sebe veliki broj koncerata sa stranim i domaćim izvođačima, te pored Srbije imaju bazu fanova i u BiH i u Bugarskoj, gde su uvek rado viđeni gosti. Interesantna je i činjenica da su dve pesme grupe Kuga deo soundtrack-a popularnog domaćeg filma ,,Crna Zorica".


GRANULOM je heavy metal grupa iz Sofije (Bugarska). Iako postoje već 20 godina, nastup u Božidarcu na Vračar Rocks festivalu biće tek drugi u srpskoj prestonici. U Bugarskoj su vrlo cenjeni - nastupali su ispred grupe Motorhead, Megadeath i W.A.S.P. Predvodi ih izuzetan ženski vokal - Nađa . Publika će u petak imati izvanrednu priliku da oseti duh starog heavy metala koji Granulom neguju.

GROTESKA je gothic/dark metal bend iz Beograda, nastao 2006. godine. Iza sebe imaju album ,,Minut Tišine" a trenutno su u potrazi za izdavačem drugog albuma. Groteska je orginalan bend utoliko što pevaju na srpskom. U moru šablonskih grupa ovog pravca, Groteska uvek nudi nešto novo i neobično.

COURTESY OF NONE je mlad metal bend iz Beograda. Postoje tek nešto više od godinu dana. Stvaraju po uzoru na AC/DC, Guns 'N' Roses, Avenged Sevenfold, Metallicu, Iron Maiden, Black Sabbath, Megadeth, Alter Bridge. Momci vredno rade i uskoro ulaze u studio kako bi snimili svoj album prvenac .

Vidimo se!

Ostavi
komentar