Naša preporuka

31.10.2019.

HAIMna za kad upadnete u "žutu minutu"
foto: Youtube screenshot
HAIMna za kad upadnete u "žutu minutu"

Now I'm In It

Depresija ima svoj kolokvijalni i klinički oblik. U bilo kojem, ne treba da se uzima olako. Danas se često pominje anksioznost, napadi panike i slične stvari. Priča se o tome da treba da se priča. Ali, kada zapravo zapadnemo u ono što se nekada nazivalo "žuta minuta", da li znamo koji su koraci koje treba da preuzmemo. Ili na koji način da pristupimo osobi za koju nam se čini da treba pomoć? 
 
Pop-rock trio sačinjen od sestara Haim napravio je neverovatnu pesmu o trenucima kada prepoznate da tonete, kada niste u stanju da budete prijatelj sebi, kamoli drugima. U isto vreme ostaju slušljive i pevljive, premda bit unosi nervozu i odgovara tematici.  
 
Spot za I'm In It režirao je vrsni Paul Thomas Anderson, što znači da je pred nama malo remek delo. Prati ga ispovest u Instagram postu o borbi sa teškim mentalnim stanjima tokom kojih nismo u stanju ni da izađemo iz kreveta, kamoli kuće. 
 
Nakon Summer Girl o periodu kada je Danielle saznala da njen dečko, inače veliki producent Ariel, oboleo od raka, ovo je drugi singl sa nadolazećeg albuma grupe HAIM. Očigledno je bilo materijala za inspiraciju, čestitke za borbu i isplivavanje! 
 
Ostavi
komentar