Naša preporuka

23.09.2014.

Gramophonedzie zatvara sezonu na letnjoj sceni BitefArtCafea Marko Milićević, Gramophonedzie
foto: BitefArtCafe PR Photo
Gramophonedzie zatvara sezonu na letnjoj sceni BitefArtCafea

Marko Milićević po prvi put sa živim bendom

Dobitnik MTV nagrade i zvezda koja se vozi na velikom talasu uspeha od 2010. godine, Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, prvi put će nastupiti sa živim bendom u klubu BitefArtCafe Summer Stage, 27. septembra i ujedno označiti kraj leta i sezone na Kalemegdanu.

Marko je sa velikom strašću ka različitim muzičkim pravcima a naročito prema fanki muzici, živim instrumentima i intenzivnim vokalima, svoju karijeru započeo 2000. godine, kada je izabran da studira na Red Bull muzičkoj akademiji u Irskoj, a nakon toga završio je i smer za dizajn zvuka u Beogradu.

Gramophonedzie je najpoznatiji po svom hitu "Why don’t you" koji je dobio klupsku podršku širom sveta od veličina kao što su Erick Morillo, Steve Angello, Dennis Ferrer, Louie Vega, a singl je ostvario ogroman uspeh širom Evrope i sveta. "Why don’t you" trenutno ima više od 8,500,000 pregleda na YouTubeu!

Marko će prvi put nastupiti sa bendom i izvoditi svoju muziku prearanžiranu za sastav od 6 ljudi, a bend sačinjavaju: Vojno Dizdar (klavir), Vladan Popović (bubnjevi), Uroš Petković (gitara), Aleksandar Petković (saksofon), Milana Popović (vokal).

Kao DJ podrška u subotu, nastupiće Tonbe & Rescobar.

Cena karte je 400 dinara.

Dobitnici karata koje smo delili su:

1) Višnja A.

2 Srđan S.

3) Sanja J.

Dobitnici su mailom obavešteni o mestu i načinu preuzimanja karata.

 

Ostavi
komentar